Overslaan naar content

Werken op Schiphol?

Wil je werken in een internationale en leuke omgeving? Wil jij deel uitmaken van het team dat passagiers verwelkomt op Schiphol? Dan is Promotion Partners dé perfecte partner voor jou! Momenteel zijn wij op zoek naar nieuwe Brand Ambassadors achter de douane. Binnen ons Travel Retail-team ga je aan de slag in de winkels van Schiphol Airport Retail. Op deze pagina leggen we uit waarom werken in de winkels achter de douane zo leuk is.

Ontdek de magische wereld van Schiphol achter de douane ↴

Waarom werken achter de douane zo leuk is

Allereerst is werken achter de douane leuk vanwege het contact met de reizigers. Jij bent namelijk meestal degene die de passagier als laatste spreekt om daarna het vliegtuig in te stappen. Als Brand Ambassador ben jij daarom zowel het gezicht van Schiphol als voor het merk dat je promoot. Je kunt daarmee voor iedere passagier het verschil maken. Je zorgt voor een warm welkom en zorgt ervoor dat de passagiers een goede start van hun reis hebben.

Bovendien is het internationaal werk. Je zult mensen van over de hele wereld ontmoeten. Het is ook een flexibele baan. De diensten zijn doorgaans van 7:00 tot 15:30 per promotie kan dat Iets afwijken. Je kunt parttime of fulltime werken.

Brands

Hieronder zijn een aantal merken te zien waarvoor wij de promoties mogen verzorgen achter de douane van Schiphol:

Achter de douane

Wanneer je aan de slag gaat voor Promotion Partners als Brand Ambassador, zal je werken achter de douane van Schiphol. Een dynamische werkomgeving, waar iedere dag anders is.

Over SAR-Heinneman

Schiphol Airport Retail (SAR) is onderdeel van Heinnemann, die over heel de wereld winkels heeft. Op Schiphol zijn er uiteraard meerdere winkels, waaronder de bekende merken als Rituals, I Amsterdam Store en Starbucks. Gecombineerd bieden deze winkels breed assortiment aan producten zoals cosmetica, boeken, tijdschriften, eten en drinken. De winkels van SAR focussen zich echter op de verkoop van chocolade, drank en tabak. Vandaar dat hun winkels ook de gelijknamige 'Chocolates, Liquor & Tobacco'-naam dragen.

Combineren met ander werk

Alhoewel werken achter de douane van Schiphol enorm leuk is, kan je er soms voor kiezen om dit te combineren met ander werkachtiviteiten. Ook dit is mogelijk bij Promotion Partners. Naast onze diensten is het daarmee ook mogelijk het werk achter de douane te combineren met werken voor HHS, VIP Models of wellicht ander werk.Trainingen

Ben je nog iets onzeker over je verkooptalenten?... Ook dit is geen probleem voor ons. Met meer dan 35+ jaar ervaring hebben wij geweldige coaches en trainers in ons bestand, die jou gegarandeerd kunnen klaarstomen voor jouw werkzaamheden op Schiphol. Deze trainingen worden je gratis aangeboden en zijn een goede investering in zowel je CV als jezelf.

Gratis trainingen

Verrijk je (product)kennis op het gebied van sales en investeer in jezelf.

Werk achter de douane

Vraag maar rond in je omgeving. Schiphol is de allerleukste werkplek!

Flexibele werktijden

Maak jouw ideale planning en combineer werken op Schiphol met je eigen agenda.

Let op: aanvragen Schipholpas

Wanneer je achter de douane van Schiphol wilt werken, moet je rekening houden met het aanvragen van een veiligheidsonderzoek. In verband met dit veiligheidsonderzoek moet je in ieder geval de afgelopen 8 jaar bij een Nederlandse gemeente staan ingeschreven. Het is ook van belang dat je minimaal 18 jaar bent, dit in verband met het verkopen van alcohol en tabak. Bovendien kan het +/- 8 weken duren voordat je aan de slag kan. Dit in verband met de Schipholpas procedure. Gelukkig hebben wij genoeg andere leuke werkzaamheden vanuit Promotion Partners, Holland Hostess Service en VIP Models. Zo hoef jij nooit zonder werk te zitten!

google-site-verification=PgYShxYG3m0INxix60uh3OJgGzqamkWjBDUeVVZPUpc